Kućanstva i manji objekti

Dugogodišnje bogato znanje, iskustvo i inovativnost koje nose zaposlenici i suradnici temelji su poslovanja Solarnih sistema Horvatić. Kvaliteta, pouzdanost i orjentacija na zahtjeve kupca obilježavaju naše proizvode i usluge. Naš cilj je ponuditi kupcu optimalan omjer cijene i učinka. Dugotrajni proizvodi, jamstvo zamjenskih dijelova te prvorazredna usluga osiguravaju vašu investiciju krajnje sigurnom.

Najveću pažnju posvečujemo besprijekornom radu i maksimalnoj učinkovitosti naših sustava i opreme te upravo iz tog razloga naš program prodajemo preko mreže naših instalatere kako bi investitori bili zaštićeni od vrlo skupih i ponekad nepopravljivih pogrešaka izazvanih nepravilnom montažom. 

Želite saznati koji je za vas optimalan sustav za pripremu potrošne tople vode, grijanja prostora i/ili bazena solarnom energijom, toplinskom pumpom ili biomasom ? 

Ukoliko vas zanima procjena investicje pošaljite nam ispunjen upitnik  za Izračun sustava (link na sranicu), a mi ćemo vam ponuditi rješenje u najkraćem mogućem roku. Informacije o našoj dugoročnoj suradnji možete naći pod Servis i održavanje (otvara se nova stranica). Linkovi na prijavnice i informacije o načinima financiranja i sufinanciranja možete pronaći u rubrici Subvencije (otvara se nova stranica). U Referencama (otvara se nova stranica) se nalaze neki od sustava klijenata koji su nam dali svoje povjerenje.

 

Servis i održavanje — dugoročna suradnja

Servis

Na zahtjev instalatera ili korisnika vodimo evidenciju i obavještavamo o  redovnom servisiranju i održavanju sustava. Ukoliko se dogodio iznenadni kvar ili zastoj u sustavu/ opremi putem jednostavnog formulara za servis možete ugovoriti servis a mi ćemo dati sve od sebe da uklonimo kvar i osposobimo sustav u najkraćem mogućem roku.

Održavanje

Redovitim održavanjem sustava i opreme produžuje se vijek trajanja i osigrava pouzdan rad uz niže troškove servisa. Da bi sustav bio na nivou iz dana u dan tokom desetljeća nudimo mogućnost sklapanja Ugovora o servisu i održavanju (link na letak ). 

 

Katalozi i prospekti

Solarni sistemi Horvatić nude opsežnu dokumentaciju iz područja primjene termalne sunčeve energije i toplinskih pumpi. Mi redovito ažuriramo i objavljujemo nove informacije te vam ih stavljamo na raspolaganje.

 

Naše reference