PROMATIC SGC36HV

PROMATIC® SGC36HV je moderan i snažan regulator osmišljen za zahtjeve hidrauličke solarnesustave i kombinirane sustave grijanja. Na izbor je 50 različitih predprogramiranih hidrauličkih rješenja. Među njima su sheme sa do tri spremnika i do dva kolektorska polja, kao i hidrauličke sheme za potporu grijanja s dizalicom topline, električnim kotlom, kotlovima na tekuće i kruto gorivo.

Opis proizvoda

PROMATIC® SGC36HVje moderan i snažan regulator osmišljen za zahtjevne hidrauličke sustave. Učinkovitost i univerzalnost SGC regulatora ostvaruje se s pomoću ugrađene 0 - 10 V i PWM regulacije solarne cirkulacijske pumpe te mogućnošću odabira neke od prethodno zadanih 50 hidrauličkih shema.

Za hidraulične sheme s dva spremnika dostupne su različite operativne strategije za optimalno iskorištavanje solarne energije. Regulator također pruža jednostavno programiranje slobodnih relej izlaza. Veliki osvijetljeni grafički zaslon osigurava jasan prikaz rada sustava i svih drugih podataka.

Podrška na 14 jezika, simulacija temperaturnih senzora, grafički prikaz izmjerenih temperatura i dobivena energija korisniku osiguravaju još bolju udobnost i nadzor solarnog sustava.

Nacrti

Hidrauličke sheme (PDF)

Tehnički podaci

Tehnički podaci (PDF)

Prednosti

Prednosti (PDF)

Funkcija i namjena

PROMATIC® SGC solarni regulatori reguliraju brzinu solarne cirkulacijske pumpe i održavaju temperaturnu razliku između solarnih panela i spremnika za potrošnu toplu vodu konstantnom. Na taj se način postiže maksimalna učinkovitost solarnih sustava. Solarni regulatori SGC također imaju i mnoštvo drugih regulacijskih i logičkih funkcija kako bi se osigurao učinkovit rad mnogih hidrauličkih sustava sa solarnim panelima i drugim izvorima energije. Integrirani paket Seltron Simplicity regulatoru daje jedinstvenost i jednostavnosti pri pokretanju i uporabi.

Značajke (PDF)

Postavljanje i održavanje

Uputstva (PDF)

Jamstvo

Jamstvo na PROMATIC® SGC solarni regulatore vrijedi 2 godine od dana prodaje uz pridržavanje općih uvjeta jamstva.