Spremnici topline

 

Potrošna topla voda

SPREMNICI MONO

Spremnici serije MONO namjenjeni su za zagrijavanje sanitarne tople vode s jednim izvorom topline. Unutrašnjost spremnika zaštićena je od elektrokorozije dvostrukim emajlom s skladu s DIN 4753 do 1000 lit. a od 1500 do 2000 lit. termostabilnim premazom. Spremnici za sanitarnu toplu vodu isporučuju se sa magnezijevom anodom, a od 750 do 2000 lit. sa elektronskom anodom.

 
 

spremnici duo

Solarni spremnici topline serije DUO namjenjeni su za zagrijavanje sanitarne tople vode spojeni sa sustavom grijanja i solarnom instalacijom. Unutrašnjost spremnika zaštićena je od elektrokorozije dvostrukim emajlom s skladu s DIN 4753 do 1000 lit. a od 1500 do 2000 lit. termostabilnim premazom. Spremnici za sanitarnu toplu vodu isporučuju se sa magnezijevom anodom a od 750 do 2000 lit. sa elektronskom anodom.

 

SPREMNICI DUOSTAR

 

Spremnici serija DUOSTAR su pogodni za grijanje sanitarne tople vode toplinske pumpe (R1) i solarni sistem (R2). Uz velike površine izmjenjivači topline pružaju veliku količinu tople vode i kada niska ulazna temperatura medija. Ovalni izmjenjivač topline i njegova posebna geometrija povećava turbulentno strujanje i postiže vrlo učinkovit prijenos topline. Unutra se spremnik zaštićen od korozije cakline u skladu s DIN 4753 i magnezij anoda 500 lit. i elektronička anoda 750-1000 lit.

 

 

SPF PTV


Multifunkcionalni spremnici SPF serije su pogodni za grijanje sanitarne tople vode s konvencionalnim izvorima energije i obnovljivi izvori, solarna itd .. U unutrašnjosti spremnika na 1000 litara zaštićenim caklinu prema DIN 4753, 1500 dosl Sinterflon zaštitu. Prirubljivanja namijenjeni za ugradnju izmjenjivača topline (grijalice), kao što rebrastih bakra izmjenjivača topline ili nehrđajućeg čelika. Ti spremnici su također savršeno pogodna za povezivanje s vanjskim topline ploča. U ovom slučaju je površina izmjenjivača topline može biti savršeno prilagođavanje snage svakog izvora energije (plin, nafta plamenika, kotlova ili drvo kuglica i kolektora polja.)

 
 

Spremnici za potrošnu toplu vodu i grijanje

 

centro

Kombinirani spremnici topline serije CENTRO služe za pripremu sanitarne tople vode i akumulaciju vode za grijanje prostora. Verzije CENTRO MONO i DUO sa unutarnjim spiralnim grijalicama specijalno su dizajnirani za grijanje vode unutar spremnika solarnim kolektorima. Velika površina grijalica omogućuje visoku efikasnost solarnog sistema. Na spremnik se mogu priključiti jedan ili više izvora topline kao što su: plin ili tekuće gorivo, kamini, peći na drva ili pelet i sl. Spremnik je izvana zaštićen temeljnom bojom. Unutarni spremnik za sanitarnu toplu vodu protiv korozije zaštićen je dvostrukim emajliranjem i magnezijevom anodom.

 

PUFER PS

Akumulacijski spremnici serije „Pufer PS“ proizvode se od kvalitetnog čelika, a namijenjeni su akumulaciji vode za grijanje. Štede energiju koju daju kotlovi na kruta goriva te svode uključivanje plamenika na najmanju moguću mjeru, uravnotežuju proizvodnju energije iz kotlova na drva, drvnu sječku i pelet. Omogućuju grijanje kada kotao ili kamin ne radi te smanjuju potrošnju energenta. Verzija PS M s unutarnjim spiralnim izmjenjivačem, dostupna je za spajanje solarnih sustava. Spremnici su s vanjske strane zaštićeni antikorozivnom bojom.

 

PUFER PS D2

Akumulacijski spremnici topline serije „Pufer PS D2“ proizvode se od kvalitetnog čelika, a namijenjeni su akumulaciji vode za grijanje. Štede energiju koju daju kotlovi na kruta goriva te svode uključivanje plamenika na najmanju moguću mjeru, uravnotežuju proizvodnju energije iz kotlova na drva, drvnu sječku i pelet. Omogućuju grijanje kada kotao ili kamin ne radi te smanjuju potrošnju energenta. Verzija PS D2 s dva unutarnja spiralna izmjenjivača, dostupna za spajanje solarnih sustava i sl. Spremnici su s vanjske strane zaštićeni antikorozivnom bojom.