Vaš profesionalan partner za solarne sisteme

Dugogodišnje bogato znanje, iskustvo i inovativnost koje nose zaposlenici i suradnici temelji su poslovanja Solarnih sistema Horvatić. Naša specijalnost su uštede i energetska efikasnost iskorištavanjem besplatne energije, sunca, zraka, vode i zemlje u kombinaciji sa drugim obnovljivim i konvencionalnim izvorima energije  u privatnim, industrijiskim, turističkim i javnim objektima.

Pružamo jednostavna standardna rješenja i pojedinačno dimenzioniran sustave. I u primjeni sustava naši iskusni stručnjaci pomažu vam od faze planiranja, projektiranja do isporuke, servisa i održavanja.

Proizvodi renomiranih proizvođača koje nudimo pojedinačno ili u cjelovitom projektnom energetskom rješenju garancija su kvalitete i pouzadnosti te čine investiciju krajnje sigurnom.  Izrađujemo projektna energetska rješenja za zagrijavanje sanitarne tople vode, tehnološke tople vode, grijanje i hlađenje objekta koji za zagrijavanje koriste solarnu energiju, toplinske pumpe, otpadnu toplinu rashlada, kotlove/kamine na drva, pelet, plin, električn energiju i dr.  

 

Projekti po ESCO modelu

Horvatić solarni sistemi razvija, provodi i u suradnji s partnerima financira projekte energetske učinkovitosti po ESCO modelu. Kratica ESCO, Energy Service Company u svijetu je prepoznatljivi naziv za tvrtke koje pružaju cjelovite energetske usluge. Usluge obuhvaćaju razvoj, izvedbu i financiranje projekata na način da se povrat investicije ostvaruje kroz uštede u troškovima za energente i održavanje. ESCO projekti izvode se na već postojećim objektima koji se kroz ovaj model obnavljaju i moderniziraju ugradnjom suvremene učinkovite opreme pa tako klijent nakon izvedbe ostvaruje značejne uštede na energiji i održavanju objekta.

Integrirano rješenje za Mesnu industriju Medven

U suradnji s našim partnerima specijalizirani smo se za projektiranje, provedbu, evaluaciju i financiranje projekata energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora energije kako u javnom tako i u privatnom sektoru. Projekti uključuju modernizaciju, rekonstrukciju i obnovu postojećih postrojenja i objekata, što obuhvaća ugradnju obnovljivih izvora energije. U provedbi projekata  nudimo integrirana rješenja za uštedu energije i zaštitu okoliša. Po otplati investicije, partner izlazi iz projekta i ostavlja sve pogodnosti projekta klijentu, posebice smanjenje troška za energiju i održavanje. Gospodarenje energijom za veće klijente uključuje nadzor i upravljanje energetskim sustavima, on-line monitoring potrošnje energije i ušteda kroz optimizaciju energetskih sustava. 

 

konzultantske usluge

Solarni sistemi Horvatić također nudi niz konzultantskih usluga od energetskih pregleda, energetskog certificiranja i izrade detaljnih investicijskih studija do optimizacije potrošnje energije, uvođenja sustavnog gospodarenja energijom, mjerenja i verifikacija ušteda te edukacije i konzaltinga u pripremi projekata financiranih od EU.

 

Inovativni i nagrađivani proizvodi

Zlatna medalja na sajmu Interklima 1999. godine.

Zlatna medalja na sajmu Interklima 2007. godine.

 

osnovni podaci o društvu

Tvrtka: Solarni sistemi Horvatić jednostavno društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu, proizvodnju i usluge, Solarni sistemi Horvatić j.d.o.o.; Adresa: Bregana (Grad Samobor), Samoborska 26; Nadležni sud: Trgovački sud u Zagrebu; MBS: 080880530; OIB: 36933391059; Temeljni kapital: 10,00 kuna, uplaćen u cijelosti. Osnivači: K.Horvatić, jedini osnivač j.d.o.o.; Ovlaštene osobe za zastupanje: S. Horvatić, direktor, zastupa društvo samostalno i neograničeno; Poslovni račun kod: Hypo Alpe-Adria-Bank d.d. Sjedište: Zagreb, Slavonska avenija 6, IBAN: HR1025000091101405877